holoftetny

Vores forskellige menuer

klik på “plusset” og læs mere om den enkelte menu

Brunch

Koldt

Rg. Laks m/ peberrodscreme eller
Bagels m/ rg. Laks og wasabicreme
Rg. Mørbrad m/ salsa af mango og vilde ris
Div. Italienske spegepølser
Rullepølse, sønderjydsk spegepølse
Parma m/ melon
Oliventapenade
Appelsinsalat
Frisk frugt
Yougurt m/ acaciehonning , frisk frugtsalat og müsli
Div. Marmelader
Div. oste
Div. Brød – italienske boller, grovbrød etc.
Mini Croissant

Varmt

Omelet m/ gedeost og frisk spinat
Lun røræg m/ bacon og brunchpølser
Lun leverpostej m/ bacon og champignon
Små frikadeller
Tex Mex Kyllingevinger m/ papayasalsa
Thai Krabbetoast
Ovnbagte Tomater på rucula
Butterdejspakker m/ feta og peberfrugt
Kartoffelsandwich m/ gedeost og bacon
Fyldte Champignon
Små stegte kartofler ( hash brown )
Muffins – evt. med bær – eller rabarber
Små Pandekager bagt med eller uden friske blåbær

Buffet

Evt. Tallerkenanrettet forret først ( se listen over forretter i Menuer)
Anrettet på fad:
Hel Ovnstegt Laksefilet m/ dressing, rejer og asparges.
Røget Hellefisk rullet om caviarmoussè på sprød salat.
Røget Laks rullet om peberrodssalat på sprød salat.
Gravad Laks eller Hellefisk m/ sennepsdressing.
Lakse/ hummertimbale på blandede salater m/ krydderurtedressing og lakserogn.
Carpacio m/ frisk parmesan og sorte oliven, på sprød salat.

Salater

Mange blandede salater m/ rucula, bøffelmozarella og mandler.
Mange blandede salater vendt i olie/eddike, drysset m/ ristede sesamfrø eller pinjekerner.
Tomatsalat m/feta og oliven.
Gulerodsbjælker og sukkerærter m/ sesamfrø.
Alm. Blandet salat m/ diverse bla. grøntsager.
Pastasalat m/ årstidsgrøntsager.
Grøn salat m/ kyllingestykker, bacon, champignon, pinjekerner og carrydressing.
Spinatsalat m/ marinerede tomater, spirer og cashewnødder.
Tex Mex salat ( krydret ) m/ kylling

Kød

Sukkersaltet Kalvecarpaccio m/ mandelpesto, oliven og høvlet parmessan.
Helstegt Oksefilet eller Kalvefilet.
Oksetyndsteg.
Mørbrad m/ semidried tomater og pesto – viklet i bacon
Lammeculotte
Kalkunbøf på stegte nudler m/ forårsløg og peberfrugt.
Svampefarseret Kalkunbryst m/ ristede svampe og nødder.
Mørbradpatè m/ pistacekerner.
Peber /pesto marineret Oksemørbrad
Andebryst m/ carryristede druer.
Panerede Kyllingestykker ( krydrede)
Glaceret Skinke.
Frikadeller m/ friske krydderurter.
Mørbradbeuf i svampesauce.
Lammemørbrad i spinat.
Fetafarseret Kyllingebryst m/ soltørrede tomater og frisk basilikum

Tilbehør til kød

Alle mulige ( og umulige ) grøntsager, blandet og smørsauteret. (flot)
Små ristede kartofler m/ friske krydderurter
Nye kogte kartofler m/ skræl i basilikumsdressing.
Flødekartofler m/ eller uden hvidløg.
Let Kartoffelsalat.
Marinerede kartofler m/ sherrytomater, rødløg og friske bønner.
Nye kartofler m/ soltørrede tomater, sorte bagte oliven, grønne asparges og friske krydderurter.
Kartoffel/asparges timbale m/ purløg og parmaskinke
Langtidsbagte Tomater på rucula.
Svamperisotto m/ trøffelolie og sprødstegt parmessan.
Nye kartofler m/ babyspinat, cherrytomater og valnødder.

Tærter

Porre/bacon Tærte.
Spinat/Skinke Tærte.
Kartoffeltærte m/ Emmenthaler og frisk oregano.
Kylling/broccoli Tærte evt. m/ valnødder.

Senere

Diverse Oste ( efter ønske)
Evt. en desserttallerken, Portionsanrettet, ( se disse i menuer.
Til kaffen: Små Chokoladeskaller m/ marcipan, pistace, trøffel og nougat, pyntet m/ frugter og bær.

Mexicansk buffet

Forretter

Evt. som tallerkenanrettet forret:
Mexikansk kyllingesuppe – stærk
Stegte friske fiskefileter rullet om mild chili
m/ grillede kinarejer m/peberfrugtdressing

Buffet

Tortilla m/ kylling og cheddarsauce
Krydret paneret Kylling
Tortilla m/ oksekød (ikke hakket) og kidneybeans
Hot Wings
BBQ Spareribs
Chili con Carne

Majsfritter ( små krydrede majsblinis m/ sød/stærk sirupssauce )
Majschili ( panerede chilli m/ cheddarost )
Salsa, guacomole og tacochips
Blandet salat m/ hvidløgsdressing
Mange blandede salater m/ semidried tomater, feta, cashewnødder

Dessert

Appelsinskaller m/ kokos is eller
Masser af frisk exotisk frugt
Ananaskage m/ kokos is

Italiensk buffet

Forret: Kombiner ca. 4

Parma m/ melon
Carpacio på rucula
Tomatsalat eller bagte tomater
Gratinerede asparges m/ parmaskinke
Bresaula m/ frisk parmesan
Bresaularoulade – rørt m/ flødeost, frisk basilikum osv.
Bruchetta m/ tomat, basilikum og ost
røget laks og rørt flødeost
trøffelcreme
Limemarineret laks m/ lakserogn
Appelsin/ fennikel gravad laks m/ salat m/ friske æbler
Jordskokkesuppe m/ trøffelolie
Gazpacho – evt. m/ guacomole ( spansk )
Tallerkenen pyntes med div. salater, gode sorte oliven osv.

Buffet, Kød

Saltimbocca ( kalvefilet stegt m/ parma og salvie i hvidvinssauce)
Kalvefilet stegt m/ salvie, parma og frisk parmessan
Oksemørbrad m/ rødvins/grøntsagssauce
Vitello Tonnato ( Kalvekød m/ tunsauce )
Lammeculotte m/ stegte rodfrugter eller svampe
Lammefilet i spinat m/ ristede rodfrugter
Kyllingebryst – farseret m/ feta, soltørrede tomater og frisk basilikum
Chilimarineret Perlehønebryst
Citronmarineret Perlehønebryst
Kylling i caperssauce
Svinekød ”Milanese”
Nakkekam – stegt m/ rosmarin og hvidløg

Salater

Grøn pastasalat m/ babyspinat og feltsalat
Mange bla. salater m/ pinjekerner, semidried tomater og tranebær
Blandede salater m/ bøffelmozarella, semidried og cashewnødder
Tomatsalat m/ mozarella
Tomatsalat m/ rødløg og agurk

Kartofler:

Små stegte kartofler m/ diverse krydderurter
Kartoffeltimbale m/ revet squach og nødder
Kartoffeltimbale m/ parmaskinke,asparges og purløg
Mar. kartoffelsalat m/ asparges, marinerede tomater, bagte sorte oliven og krydderurter
Mar. kartoffelsalat m/ babyspinat, spirer og cashewnødder

Tilbehør

Stegte Auberginer m/ merian, hvidløg
Grønne bønner m/ fennikel
Peberfrugter stegt m/ løg, hvidløg og basilikum
Stegte rodfrugter m/ krydderurter
Artiskoksalat
Bagte tomater på rucula
Mar. feta m/ chili, hvidløg, tomater og capers
Frisk Pasta – evt. ravioli m/ ricotta – m/ salviesmør og frisk parmesan

Dessert

Desserttallerken m/ italiensk nøddekage, frisk frugt og 2 slags is
Tiramisu
Bagte ferskner m/ amaretto og makroner
Frisk frugt
Div. Italienske oste

Tapas

Det meste anrettet pr pers.

Små skåle ( portion ) anrettet m/ salat m/ hvidløgsmarinerede kinarejer og avocados
Rimmet laks m/ rygeostecreme og purløg ( portion )
Bresaularoulade anrettet på rucula m/ oliven
Carpacio m/ mandelpesto
Humus m/ grønt i cylinderglas ( portion )
Oliventapenade m/ valnøddeskorper
Bruchetta m/ tomat,hvidløg og ost
Bruchetta m/ grillet peberfrugt m/ ansjossmør
Pestomarineret kalvefilet ( kold )
Chilimarineret Perlehønebryst ( kræver kniv og gaffel )
Lammekrone
Salat m/ pernodmarinerede jordbær, hvide asparges, mandler og balsamicoglace ( sæson )
Salat af blandede salater m/ asparges, semidried tomater og pinjekerner.
Div faste oste m/ druer udskået i mundrette stk. ( manchego, emmenthaler, primadonna, trøffelpecorino )
Små chokoladeskaller – m/ marcipan og nougat – pyntet m/ friske bær og nødder
Godt italiensk brød

Reception

Canapé

Røget Laks m/ dildcreme.
Andebryst m/ peberrodcreme.
Kalvefilet m/ pickles og peberrod.
Rejer m/ mayo, citron og dild.
Rørt Tartar m/ capers m.m.
Kyllingebryst m/ carry, bacon.
Røget Ål m/ røræg.
Levermoussè m/ portvinssky, oliven
Mini vol au vent m/ krabbesalat..
Krydret Italiensk Salami m/capers på sennepssmør
Røget skinke m/ flødepeberrod
Bresaula m/ parmessan ( Lufttørret okseinderlår )
Bresaularoulade m/ rørt flødeost
Lakserogn m/ dild på rørt flødeost
Olivenpurè ( Tapenade )m/ valnøddeskorper
Ristet rugbrød m/ rørt stenbiderrogn ( årstid )
Div. groft grønt m/ grisini, oliven og dip

Lunt

Små frikadeller.
Kinarejer m/ limedressing.
Baconpølser.
Mini Forårsruller
Piroq (Indbagt seafood)
Baconsvøbte Svedsker.
Bagte Muslinger
Små marinerede kyllingespyd m/ sataysauce
Små spyd m/ krydret oksekød – anrettet på rucula
Små skaller m/ tomat, basilikum, bagt med parmessan

Sandwich

Æggesalat m/ karse.
Skinkesalat m/ purløg.
Filet m/ røræg.
Skinke m/ peber.
Rullepølse m/ løg.
Leverpostej m/ bacon.
Grov sandwich m/ kalvefilet og rucula
Kyllingesalat m/ valnødder og blegselleri
Rg. Laks
Tun og artiskokker
Æg,capers og kryddersmør
Mini Croissant m/ rejesalat – hønsesalat
Grillede middelhavssandwich m/ pesto og aubergine
Ost
Brie m/ druer.
Div. faste oste m/ druer –
Emmenthaler.

Sødt

Mini chokoladeskaller m/ friske bær.
Frugtarrangement evt. i forbindelse med blomsterdekoration.

Natmad

Div. tærter
Frikadeller m/ kartoffelsalat
Spegepølse, rullepølse, lun leverpostej m/ div. surt og brød
Italienske oste og spegepølser
Div. supper ( asparges, løg,tomat, indisk karry m/ kylling osv. )
MiniSandwich
Hot Dogs Bar – ”Saml selv” Hamburgere m/ div. tilbehør
Mexikanske Pandekager m/ kylling og oksekød – dertil guacomole, salsa og chips