h2

Inspiration til menuer

Hvis du ikke helt ved hvad du ønsker, kan du her se nogle af vores forslag.

Forretter

  • Krydderurtefarseret Laks m/ kinarejer på hummerdressing.
  • Fisketallerken m/ div. salater – Ovnstegt laks m/ asparges og dressing,
  • Krydderurtestegt Hellefisk samt
  • Kinarejer m/ peberfrugtdressing
  • Blandede salater m/ kyllingebryst, asparges, semidried tomater, bacon, carrydressing.
  • Sesampaneret Ovnstegt Laks på agurkecreme m/ rejer og lakserogn.
  • Lakse/hummer Timbale på blandet sprød salat m/ krydderurtedressing og lakserogn.
  • Røget Laks m/ peberrodscreme og lakserogn.
  • Limemarineret Laks på agurkecreme m/ lakserogn.
  • Laks – gravad m/ appelsin og anis – m/ salat m/ friske æbler
  • Grønne Asparges m/ røget laks, kinarejer, rejer på krydderurtedressing.
  • Laksefarseret Rødtungefilet på esdragondressing m/ rejer.
  • Tunmousse – på blandede salater m/ citrondressing, rejer, æg og capersfrugt
  • Indbagt Laksefars m/ kinarejer i varm hummersauce.
  • Div. fisk i filopose i safransauce – pyntet m/ kinarejer og sprød persille
  • Rejecoktail.
  • Antipasta: Tallerken m/ 4 lækkerier – f. eks. Carpacio, gratinerede asparges m/ parmaskinke, bruchetta m/ tomat eller trøffelcreme og limemarineret laks.

Hovedretter

  • Dyrefilet m/ honningsyltede tranebær, rødvinskogte pærer, grøntsager, nøddekartofler og “let” vildtsauce.
  • Berberi Andebryst m/ mild pebersauce, ristede
  • Østershatte,vindruer, kartofler og grøntsager.
  • Kalvefilet m/ vindruesauce, nøddekartofler, grøntsager og ristede svampe.
  • Kalve eller Oksemørbrad m/ morkelsauce, ristede kartofler og grøntsager
  • Kalvemørbrad på Italiensk m/ parma,salvie og frisk parmesan, m/ calvadossauce, grøntsager og kartofler.
  • Nøddepaneret Fasanbryst – Paté af fasankød og svampe, Portvinssauce, grøntsager og kartofler.
  • Perlehønebryst – farseret m/ soltørrede tomater og frisk basilikum, friske grøntsager, små råstegte kartofler og tomatiseret basilikumsflødesauce.
  • Lammemørbrad i spinat m/ ristede selleritern, lammesky, grøntsager og ristede kartofler.
  • Svampefarseret Kalkunbryst m/ honningsyltede tranebær, ristede svampe og nødder, portvinssauce, grøntsager og kartofler.

Desserter

  • Desserttallerken m/ kage, Hjemmelavet is, , årstidens frugt og puré. ( mazerin, chokolade eller nøddekage)
  • Nøddekurv m/ 3 slags Is, frugt og puré.
  • Chokolademousse m/ bær.
  • Nougatkage m appelsinsorbet og frugt.